Algemene Informatie

 

Ons bedrijf Dacolau BV  staat sedert 2000 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als fiscale praktijk.  Van 2005 tot en met 2022 hebben wij voornamelijk diensten geleverd op fiscaal en financieel gebied via Hills Accountants en adviseurs. Vanaf 2023 gaat Dacolau door onder de handelsnaam DCL Fiscaal. Er is sprake van verschillende samenwerkingsvormen met andere adviseurs in onze branche zodat wij cliënten zo optimaal  mogelijk kunnen bedienen. Wij zijn lid van het Register van Belastingadviseurs.

Directeur/eigenaar en drijvende kracht is Leon Labruyère RB. Geboren en opgegroeid in Rotterdam. Afgestudeerd in 1997, en werkzaam in de fiscale praktijk sedert 1986. Begonnen bij het bedrijf wat thans Ernst & Young heet, en na een verblijf bij een kleinere organisatie in regio Vlaardingen-Schiedam bij Deloitte terecht gekomen. Na 15 jaar dienstverband werd per mei 2005 de overstap gemaakt naar een kantoor in Rotterdam -Hillegersberg, Huizer van Ieperen wat na een aantal jaren omgedoopt is in Hills Accountants en adviseurs.

Wie zijn onze cliënten? 

Onze opdrachten zijn zeer gevarieerd van aard. Wij voeren fiscale en administratieve werkzaamheden uit voor nationale en internationale ondernemers, verenigingen/stichtingen en particulieren. Ook zijn wij actief voor diverse onderdelen van gemeenten onder meer met ondersteuning dossiers schuldhulpverlening.

Welke werkzaamheden verrichten wij onder meer voor onze cliënten?

Naast het samenstellen van diverse soorten belastingaangiften (Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzet- en loonbelasting, schenk- en erfbelasting) houden wij ons ook bezig met advies over onder meer estate planning-financiele planning waaronder erven/schenken -opstarten en beëindiging van ondernemingen-herstructureringen). Dankzij jarenlange praktijkervaring alsmede interne en externe vaktechnische ondersteuning indien nodig is geen vraagstuk onoplosbaar. 

Ook voor de verzorging van uw zakelijke administratie kunt u bij ons terecht.

Kosten van de dienstverlening

Wij werken met een vast tarief per uur voor een opdracht. Naarmate een opdracht meer tijd in beslag neemt zal de factuur toenemen in prijs. Vooraf is echter wel een goede inschatting van de kosten te maken.  

 

 

Leon Labruyère RB